Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Mari Poll, Henry-David Varema ja Mihkel Poll

15.
november
teisipäev
2022
Kell 19:00

Rahvusvahelise haardega interpreedid ning hinnatud pedagoogid Mari Poll, Henry-David Varema ja Mihkel Poll toovad teieni kaunikõlalise kontsertkava eesti ja maailma klassikast. 

Trio on ühiselt tegutsenud alates 2013. aastast. Ansambli repertuaar hõlmab laia valikut muusikat Mozartist, Beethovenist ja Brahmsist kuni nüüdisheliloojate teosteni. Erilisel kohal on trio repertuaaris eesti helikunst. 2021. aasta sügisel ilmus Triol Poll-Varema-Poll eesti heliloojate klaveritriodest ka album, mille andis välja Poola plaadifirma DUX. Albumile on salvestatud Heino Elleri, Arvo Pärdi, Artur Lemba ja Riho Esko Maimetsa muusika ning selle esitluskontserdid toimusid muuhulgas Berliini Konzerthausis ja Hamburgi Elbphilharmonie’s.

Olete oodatud!

Osta pilet: