Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Ullo Toomi 120. sünniaastapäeva tähistamine ühistantsimisega

14.
september
kolmapäev
2022
Kell 18:30

14. september on tantsutaadi sünniaastapäev ning sel päeval avatakse Tallinnas ühistantsimisega pidulikult Ullo Toomi aasta ja üle Eesti toimuvad erinevad tantsusündmused nii rühmade treeningsaalides kui kogukonnas. 

Valgas tantsime sel päeval just Toomi poolt kogutud või kirja pandud tantse. Ootame huvilisi nii üksi kui mõne paariga.

Tantsuks mängivad meile Koidu Ahk, Mati Mölder ja Florent Coubard. 

Plaanis on nii tuttavad tantsud kuid võib ka oodata üllatusi muusikute poolt. Repertuaaris on kindlasti: „Kägara“, „Oige ja vasemba“, „Kalamies“, „Kaera-Jaan“, „Varas“, „Kolmõpaari tands“, „Neljäpuari“, „Perekonnavalss“, „Raabiku“, „1-2-3-4-5-6-7“.

Tantsud on valitud U. Toomi raamatust "Eesti rahvatantsud" (1953). 

Meie tantsijad veavad kohapeal tantse eest ja eelnev ettevalmistus pole vajalik aga kel võimalus ja huvi juba "kodus" tantsud üle korrata ning vajavad abi, siis andke osalussoovist teada ja saadame täpsema info repertuaari kohta. 

Ajaline kestus: ~2h. 

Sündmus on osalejatele tasuta ja toimub koostöös Valga valla ning Valga Kultuuri- ja HuvialakeskusegaKohapeal võimalik teha annetus, et toetada Ullo Toomi skulptuuri rajamist Kalevi staadionile (võimalus teha ka ülekanne MTÜ Tantsutaat, EE957700771008211735 LHV).