Teater ja kontsert

The Ilves Sisters - Mamma Mia!

26.
november
laupäev
2016
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Sume sügisõhtu ABBA hittidega
 

Õed Ilvesed on kui ilujumalanna Aphrodite maapealsed kehastused. Särtsakad õed pakatavad ülevoolavast energiast ning teevad samaaegselt niivõrd emotsionaalse etteaste, mis jääb veel aastateks hingesoppi kiusama. Mis saaks kaunil sügisõhtul olla veel parem kui näha ilusaid, rõõmsameelseid ja andekaid õdesid vallutamas lavalaudasid nii nagu pole seda kunagi varem veel tehtud? Õed Ilvesed esitavad kõigile tuntud ja terves maailmas palavalt armastatud ABBA hitte.
Õed Ilvesed on kõrgelt hinnatud muusikud klassikalise muusika maailmas, 2016. aasta algus tõi nende repertuaari midagi nostalgilist ja muusikaliselt uudset - sai pühitud tolm unistuselt esitada legendaarse Rootsi ansambli ABBA repertuaari! ABBA muusika on läinud kõikidele Ilvese tüdrukutele siiralt hinge ning kirg, mis neid õdesid muusikat luues ühendab, on fenomenaalne.
Kõik õed alustasid õpinguid Tallinna Muusikakeskkoolis ning mitu neist täiendavad end hetkel Eesti Muusika ja Teatriakadeemias. Pereansambli koosseisu kuuluvad pianist Liidia, tšellist Silvia, viiuldajad Aleksandra ja Gloria.The Ilves Sisters kujutab endast säravaid, andekaid ja elurõõmsaid õdesid, kes on muusikuelu alustanud juba lapsepõlvest saadik, mil toimusid ka esimesed kontserdid.
 

Piletiinfo:
Piletihind eelmüügist: 18 €, 16 € (pensionär)
Lapsed kuni 7.a. (k.a.) - tasuta
Osta pilet: