Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

20. suur heategevuslik PIIRILAAT

11.
mai
laupäev
2024
Kell 09:00 kuni 18:00

Registreerimine on lõppenud!

KAART 

REGLEMENT

Kevade oodatuim üritus. Kauplemine Valkas Latgales ja Semināra tänavatel, Valga keskväljakul ja Pedeli äärsel kõnniteel. Tegevus toimub piki piiri ja kaubelda on võimalik nii Eesti kui ka Läti poolel. Piirilaada eesmärgiks on heategevus, müügikoha rendi ja loterii eest saadud summad suunatakse konkreetse ettevõtmise toetamiseks.

Kultuuriprogramm alustab laadapäeva lõunal.

Lisaks toimub BBQ võistlus ning noorte minifirmade lõppvõistlus.

Valga-Valka kaksiklinnu läbiva riigipiiri ääres ja Lugaži väljakul toimub traditsiooniline Suur Heategevuslik Piiriäärne laat. Kaubeldakse istikute ja taimedega, kunsti ja käsitööga, mahetoidu ja küpsetistega ning väiketootjate toodanguga. Päeva meelelahutuslikku poolt aitavad sisustada rahvatantsijad, lauljad, kapellid ja ansamblid. Tegevust jätkub nii suurtele kui ka väikestele. Tule ostma ja müüma!