Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Vana Baskini Teatri etendus "Kaitseingel minu õlal"

06.
aprill
esmaspäev
2015
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Tõlkija ja lavastaja: VELLO JANSON

Kunstnik: JAAK VAUS

Mängivad: MARIKA KOROLEV, TÕNU KILGAS ja VENNO LOOSAAR

STEPHEN LEVIswtephen_levi.jpg

sündis 12. jaanuaril 1941 Springfieldis (Illinoisi os., USA). Omandas hariduse Los Angelese kolledžis ning. tudeeris teatri,-kino- ja videokunste.Elu jooksul kirjutaski mitmeid filmistsenaariume ja hulga osi populaarsetele teleseriaalidele, mängis teatrites ja tegeles ka lavastamisega paljudes USA teatrites. Kuid suurema menu saavutas ta siiski dramaturgina, pälvides oma näidendite eest terve rea teatriauhindu. Tema 18-st trükis ilmunud näidendist, millest suurem osa on komöödiad, on enam esile tõstetud järgmisi: Angel On My Shoulder, Daphne in Cottage D, Good Morning Miss Wickers, Cherry Soda Water, Getting Mama Married...

Stephen Levi suri 18. septembril 2007

 

  Kaunis ja väga tundliku loomuga vallaline noor raamatuillustraator Donna on langenud oma meesideaali tõttu nii sügavasse depressiooni, et otsustab ennast põhjalikult täis juua ja sillalt jõkke hüpata. Ta teebki omalt poolt kõik, et see otsus täide viia, kuid just siis algab müstika, mis kestab peaaegu komöödia viimaste stseenideni. Pärast lühiajalist teadvusekaotust avastab Donna ennast ühe noormehe käte vahelt, kes ta elusalt ja tervelt koju toimetab. Ning kui Donna kurdab oma rasket saatust ja arvab, et tal oleks vaja kaitseinglit, kes teda kõige halva eest hoiaks, siis teatab noormees, et tema võiks küll Donnale kaitseingliks olla. Ja tõepoolest – noormehe edasine käitumine, tema teadmised ja sõnad tõestavad üha enam, et ta sobib tõesti sellesse ametisse... ja mine tea, äkki ongi... Igatahes viitab kõik sellele ja Donnal ei olegi hetkekski põhjust kahelda. Muidugi on see alles komöödia algus, aga kaugeme me oma tutvustusega minna ei saa, kuna siis poleks vaatajal enam huvitav..

Piletiinfo:
Pilet 11-13 €
Osta pilet: