Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Kuressaare Linnateatri etendus WALLY KOHVIK (ETENDUS JÄÄB ÄRA)

28.
jaanuar
kolmapäev
2015
Kell 19:00

Tõlkija ja lavastaja: Peeter Tammearu , Kunstnik: Jaak Vaus (ETENDUS JÄÄB ÄRA)

Osades: Helena Merzin, Andres Raag (Tallinna Linnateater), Merilin Kirbits

New Yorgist pärit noor mees, Wally Murdock, ostab oma naisele sünnipäevaks kohviku. Paraku on see kohvik Las Vegase lähedal kõrbes ning asub veel õnnetuseks valel pool teed. Selles kohvikus, mis näeb välja nagu hamburger, otsustavadki noored oma iseseisvat elu alustada. Saatuse tahtel satub enne kohviku avamist paarikese juurde ka üks tüdruk, kes on tohutu pika tee hääletanud ja kellel on kindel soov Hollywoodi jõuda ja filminäitlejaks saada. Tüdruk, kes tuleb vaid üheks õhtuks, jääb sinna aga 20 aastaks...
Loo koomilisus seisneb selles, et 40 aasta jooksul ei külasta kohvikut mitte keegi, kuna see asub vales kohas ja kõik käivad teisel pool teed konkurendi juures. Teisalt loodab kohvikuomanikest abielupaar kogu aeg, et äkki ehitatakse sinna koolimaja või tehakse uus tee. Ent aastad lähevad ja midagi ei juhtu. Lõpuks on tegelased vanad ja siis saab näha ja kuulda, mida nad ise kogu asjast arvavad.

Soe ja särtsu täis komöödia!

Toetajad: Kultuuriministeerium, Kuressaare Linnavalitsus, Eesti Etendusasutuste Liit, Saaremaa Tarbijate Ühistu

 

NB! Väljasõiduetenduste piletid on saadaval ka mängukohtades käsimüügist!

Osta pilet: