Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rahvakultuuri Keskuse rändnäitus "Pärand elab!"

07.
jaanuar
kolmapäev
2015
Kell 17:00 kuni 28. veebruar
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Avamine toimub 7.jaanuaril kell 17. Olete oodatud!

Vahva kujundusega rändnäitus tutvustab traditsioonilisi kombeid ja tavasid, mis on kantud Eesti vaimse kultuuripärandi nimistusse. Näituse on koostanud Rahvakultuuri Keskus.               

Nagu vaimse kultuuripärandi nimistugi nii kutsub ka näitus märkama ja väärtustama põlvest põlve edasiantud teadmisi, oskusi, kombeid ja tavasid – meie kõigi elavat pärandit.

Näitus tutvustab kümmet nimistusse kantud kultuurinähtust. Näiteks saab teada, kuidas üliõpilased Tartus volbrit tähistavad, kuidas Võrumaal ravimtaimedega tohterdatakse või kuidas mulgid mulgiputru valmistavad. Lapsi ootavad töölehed ja ristsõna ning värvi-ise-pildid.

Lisaks teadmistele pakub näitus ka silmailu – pesunööri laadis kujundus on lõbus ja pilkupüüdev. Näitus on rännanud mööda Eestit juba terve aasta, jõudnud nii Lõuna-Eestisse, saartele kui ka Kesk-Eestisse, ja igal pool on see väga soojalt vastu võetud.

Nimistu ootab ka sinu kaastööd!
Kontakt: vkp@rahvakultuur.ee

Näituse kuraator on Jane Kalajärv, kujunduse tegi büroo Laika, Belka ja Strelka.