Teater ja kontsert

MTÜ Kungla muusikal "Rapuntsel" - VIIMAST KORDA!

04.
juuni
laupäev
2022
Kell 18:00
Üritus toimub järgnevatel aegadel:
15. jaanuar kell 18:00
04. juuni kell 18:00- VIIMAST KORDA!

4. juunil kell 18.00 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses Kungla muusikalitrupi etendus „Rapuntsel“ VIIMAST KORDA! 

Lavastuse eeskujuks on Walt Disney multifilm ning lavashow, mis omakorda on loodud vendade Grimmide muinasjutu «Rapuntsel» põhjal. Muusikalis kõlavate laulude autor on Alan Menken (inglise keelsed sõnad Glenn Slater) ning eestikeelsed laulusõnad on loonud Jaan Pehk, Uku Toomet ja Siiri Põldaar.


Ratsur Flynn (Timmu Viilup) on tagaotsituim, aga ka võluvaim bandiit terves kuningriigis. Kui ta pärast järjekordset röövi leiab endale peidupaiga keset metsi asuvas salapärases tornis, saab mehest ootamatult... pantvang. Sellega saab hakkama Rapuntsel (Carol Põldsaar), imeilus ja särtsakas piiga, kelle võluväge sisaldavad kuldsed juuksed on 20 meetri pikkused ning kes pole kunagi sellest tornist välja pääsenud. Flynni iseäralik vangistaja sõlmib mehega kokkuleppe ja see pealtnäha kokku sobimatu paar asub seiklusrikkale teekonnale, millel neid saadavad jäljekütist hobune Maximus (Anna-Kaisa Nõmme), Rapuntslit valvav kameeleon Pascal ning terve hulk karuseid röövleid, kellel on Flynni tabamiseks omad põhjused.
Muusikal “Rapuntsel” on lustiline seiklus, mille vaatamiseks pole keegi liiga noor ega liiga vana. See on muinaslugu, mis on ühest küljest klassikaline, aga samas närve kõditavalt humoorikas. Kungla muusikalitrupile omaselt on etendusse poetatud ka eriti terav pipratera. 

Muusikali toovad lavale: Carol Põldsaar, Timmu Viilup, Emma Laureen Paul, Lauri Tiirats, Romet Lepik, Siiri Põldsaar, Kristo Põldsaar, Anna-Kaisa Nõmme, Heliisa Mets, Are Saarma, Hannes Jaakson, Hanna-Liisa Starke, Brit Marii Veri, Ly Johanson, Mirjam Mõistus, Anette-Elis Kase, Triin Lass

Lavastajad: Siiri Põldsaar, Ly Johanson ja Brit Marii Veri.

Kunstnik: Carol Põldsaar

Kostüümid: Siiri Põldsaar

Rekvisiidid: Carol Põldsaar, Timmu Viilup, Emma Laureen Paul, Siiri Põldsaar, Marko Põldsaar, Heliisa Mets, Are Saarma, Hannes Jaakson, Brit Marii Veri.

 

Muusikal on lavastatud Valga Vallavalitsuse, Eesti Kultuurkapitali, Kohaliku omaalgatuse programmi, Valga Rockiklubi, Valga Põhikooli ning Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse toel.

Piletiinfo:
Pääse 7€. Piletid eelmüügis Piletimaailmas ning kultuurikeskuse kassas.
Osta pilet: