Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

ARSISE jõulukontsert “Veedame jõulud koos”

18.
detsember
laupäev
2021
Kell 18:00

Esinevad Arsise kellade ansamblid

Arsise kellade ansambli jõulukontsertide traditsioon sai alguse juba 1993. aastal, mil võeti ette esimene pikem tuur läbi Eestimaa. Oma 28 tegevusaasta jooksul on Arsis oma muusikaliste rännakutega jõudnud läbi käia mitmed eksootilised maad ja riigid Euroopas, Ameerikas ning Aasias. Jõulud on aga alati veedetud koos kodupublikuga!

Hea Eesti publik, sel aastal tuleme jõulutunnet tooma mitme Arsise ansambliga, kaasas hulganisti käsikelli ja palju head muusikat! Tulge meid kuulama, veedame jõulud koos!

Vaata lisa: www.arsis.ee

Piletiinfo:
Täispilet 16 €
Õpilane, tudeng, pensionär 12 €

Lastele vanuses kuni 6a (k.a) sissepääs tasuta, kui istuvad saatja süles
Sissepääs pool tundi enne algust
Kestus 1h 15min

Head kontserdikülastajad! Vastavalt valitsuse korraldusele tuleb kontserdile tulles esitada COVID-tõend vaktsineerimiskuuri läbimise või covid-19 läbipõdemise kohta! Tõendi peavad esitama ka 12-17aastased, kes võivad lisaks vaktsineerituse või läbipõdemise tõendamisele esitada ka testitõendi. COVID-tõend kehtib koos isikut tõendava dokumendiga. Samuti kehtib kontsertidel maski kandmise kohustus. Aitäh, et hoolite! Nii saame koos turvaliselt ja kaitstuna muusikat nautida.
Osta pilet: