Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Muhe ja mahe Taluturu tänav

04.
juuli
pühapäev
2021
Kell 09:00 kuni 15:00

Muhe ja mahe Taluturu tänav Konnaojast kirikuni.

Müügil kohalik söök ja jook, talukaup, mahekaup, looduse- ja tervisekaup, kästiöö

Laadale on oodatud oma tooteid ja teenuseid tutvustama ja müüma kõik ettevõtted ja õpilasfirmad, kes pakuvad:

Kohalikul eestimaisel toorainel põhinevat sööki ja jooki, mahedalt toodetud kaupa, looduse- ja tervisekaupa, käsitööd, taimi, raamatuid, vanavara, aiasaadusi.

Samuti on oodatud erinevate põnevate tegevuste pakkujad, kelle teenuse sisu haakub säästva eluviisi, maaläheduse ja loodussõbralikkuse põhimõtetega (loomade vaatlenmie, jm ponisõit, lastega meisterdamine, loodushariduslik tegevus, õpitoad jms)

Oma tegemisi on oodatud tutvustama ka turismiettevõtjad, loodusturismi ja kohalike elamuste pakkujad.

Laadakoht on kõigile tasuta.

Taluturg toimub Valga valla keskkonnateadlikkuse festivali “Loodus ON!” raames, mistõttu keskkonnasäästlikkus on meie jaoks väga oluline! Palume kõigil kauplejatel läbi mõelda oma kaupade pakendamine, degustatsioonide korraldamine ja toitlustamine selliselt, et tekiks võimalikult vähe jäätmeid. Palume kasutada ümbertöödeldud või biolagunevast materjalist ühekordseid või korduskasutatvaid nõusid, vältida joogikõrsi, minipakendeid ning kilekotte.

Kõigil kauplejatel ja teenusepakkujatel on kohustus oma jäätmeid liigiti sorteerida!