Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Roheline kultuurikeskus

"#lightitupgreen"

14.
aprill
teisipäev
2020
kuni 01. mai

Valga Kultuuri-ja Huvialakeskus värvub igal õhtul rohelise, lootuse värvi valgusega, et näidata üles austust ja toetust kõigile, kes kriisiga silmitsi seisavad.

Algatusega on oodatud ühinema kõik kultuuriasutused kasutades sotsiaalmeedias teemaviidet #lightitupgreen.

Roheliseks värvumise kampaania näitab üles toetust kõigile, kes praeguses keerulises olukorras oma panuse annavad: tervishoiutöötajad, vabatahtlikud, lapsevanemad, haiguse käes kannatajad, üksikud, eakad, karantiinis olevad inimesed ja kõik ülejäänud, kelle elu on koroonaviirus mõjutanud.

Nelja Põhjamaa kultuuriorganisatsiooni koostöös on valgustatud rahvusooper Estonia ja Vanemuise teatrimajad.
Lisaks Vanemuise teatrile ja rahvusooperile Estonia värvuvad roheliseks Tampere Talo ja Tampere ooperimaja Soomes ning Harpa kontserdi- ja konverentsikeskus Islandil.

Ettevõtmisega tahetakse rõhutada, et ehkki riigipiirid on praegu suletud, on piirideülene koostöö ja solidaarsus olulisemad kui kunagi varem. Algatusega on oodatud ühinema kõik kultuuriasutused üle maailma, et näidata valgust tuleviku suunas – viirusega võitlemine on globaalne ning ühiselt tegutsedes tuleme sellest välja tugevamana.

Hea kultuurijuht! Tule kaasa selle imelise algatusega!????

Valga Kultuuri-ja Huvialakeskuse värvivahetuse teostasid Tõnu Karpov ja Tambet Juzar.