Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Priit Pius ja Kait Kall ''MIDAGI IKKA''

19.
märts
laupäev
2022
Kell 19:00

Kait Kall ja Priit Pius on ühendanud jõud, et anda üks korralik naerulihaste trenn. Eesmärk on lihtne, ent samas keeruline, sest tihtipeale on elus olukordi, kui keegi naerab südamest ning teine mõtleb kõrval, et kui sul on selline huumorimaitse, siis on tegemist tragöödiaga.

Teemade valik on vähemalt sama lai, kui meeste rinnaümbermõõdud kokku. Kait üllatab sellega, milles on ta Eesti näitlejatest kõige parem, ehk mitte millegagi. Priidult võib seevastu oodata isegi näitlejameisterlikkust ning paroodiat.

Kindlasti tuleb olla ettevaatlik, sest naer pidavat olema nakkav. Need, kes pärast etendust ütlevad, et nad isegi ei muianud saavad meilt kaasa passid, mis tõestavad, et nad on huumori vastu immuunsed.

Pane kõht valmis ja kohtume saalis!

 

Alates 9. augustist toimuvatele etendustele saad tulla, kui sul on uksel ette näidata:

 

-          Digilugu.ee patsiendiportaalist kättesaadav vaktsineerimise tõend (telefoni salvestatult või paberil)

-          läbipõdemise tõend

 

Tänu nendele kontrollidele saame pakkuda elamust täismahus kogu saalile ja üritusi edasi lükkama ega ära jätma ei pea.

Piletiinfo:
Täispilet 19 €
Õpilane / tudeng / pensionär 17 €

Kestus 1 h 30 min
Vanusepiirang 14+
Seoses uute reeglitega valitsuse poolt, saab meie etendusi külastada ainul vaktsineerimispassi ettenäitamisel või siis läbipõdemise tõendi alusel. Palun ära unusta kaasa võtta ka isikut tõendav dokument.
Osta pilet: