Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Jõekääru kontsert

11.
juuni
reede
2021
Kell 21:00

Suurim vabaõhukontsert Valga linna südames, Pedeli jõe poolsaarel, kus astuvad üles armastatud METSATÖLL ja DAGAMBA!

Käesoleval aastal toimub kontsert juba kümnendat korda, seega on tegemist traditsioonilise ja publiku poolt oodatud sündmusega.

Kontserdi toimumise koht on väga eriline, nimelt toimub kontsert läbi linna voolava Pedeli jõe poolsaarel. Unikaalne kontserdi koht asub linna tsentrumis, kuid samas on tagatud privaatsus.

Poolsaart ümbritsev vesi, jõelainetel ujuvad küünlad, imeline akustika ja võimas muusika – loovad fantastilise ja kordumatu keskkonna.

Käesoleva, juubeliaasta kontserdi formaat erineb pisut eelnevatest.

Üles astub kaks ülivõimast ja eripalgelist bändi – METSATÖLL ja DAGAMBA.

Kooslus ilmestab suurepäraselt Valga – Valka piirilinnade omapära. Nii ongi mõlemat riiki esindamas kaks fantastilist bändi, neist üks Eestist ja teine Lätist.

Kontserdi paigale ligipääsetavus on väga mugav ja koht on kergesti leitav. Kontserdipaigas olemas ka toitlustus, tualetid jms.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/451965156096836?active_tab=about

Osta pilet: