Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

 Saksa saatkonna rändnäitus "Ida murrang"

21.
mai
reede
2021
kuni 09. juuni

Näitus „Ida murrang. Elumaailmad muutumises” keskendub põhiliselt idasakslaste muutuste kogemustele – kelle elud ja maailmad muutusid täielikult nii müüri langemisega novembris 1989 kui ka Saksamaa taasühinemisega 3. oktoobril 1990. 

Näitus soovib algatada arutelu ja kogemustevahetust pärast taasühinemist toimunud murrangute ulatuse üle. Näituse on välja andnud Saksa Sotsialistliku Ühtsuspartei Diktatuuri Uurimise Sihtasutus ja uute liidumaade volinik valitsuse juures koos Põhja-Saksamaa Ringhäälingu (NDR) ja Statistaga. Teemad, mida näitus käsitleb, hõlmavad Ida-Saksa linnade renoveerimist ja samas ka lammutamist, naiste ja perekondade olukorda, noortekultuuri, identiteedirajajate küsimust, ühtsust idanaabritega, Ida-Saksamaa ülesehitamist ja selle tulemusi ning viimastel aastatel esile tulnud uusi sotsiaalseid lõhesid.

Rohkem infot https://tallinn.diplo.de/ee-et/aktuelles/idamurrang