Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Kontserttuur "UNES VÕI ILMSI" Kalle Sepp ja Mikk Tammepõld

09.
veebruar
laupäev
2019
Kell 19:00

Sõbrakuul lähevad head sõbrad ja andekad muusikud Kalle Sepp ning Mikk Tammepõld tuurile ning astuvad üles erinevates Eesti paikades. Kalle Sepp on suurepärane näitleja, laulja ja artist, kes sai laiemale avalikkusele tuntuks saate "Su nägu kõlab tuttavalt" võitjana. Mikk Tammepõld on laulja ja helilooja, kes on tuntud bändide Brides in Bloom ja Dramamama solistina ning samuti võimeka sooloartistina. Ühiselt loovad ja esitavad mehed muusikat ansamblites Locomotiiv ja The Purple Gang.

Veebruarikuistel hubastel kontsertidel esitab duo nii omaloomingut kui ka teiste artistide tuntud lugusid omas võtmes. Imeilus eestikeelne kontsertkava sobib talveõhtusse suurepäraselt. Mõnus kontsertelamus garanteeritud!

Sissepääs avatakse 1 h enne algust.
Kestus 2 h 30 min.
Fotoaparaat/ kaamera lubatud.
Ligipääs ratastooliga olemas.

Piletiinfo:
Pileti hind 10 €
Soodustusi ei ole.
Lapsele kuni 7 a (k.a.) sissepääs tasuta.
Osta pilet: