Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

MAŠA ja KARU jõuluseiklused: detektiivlugu

13.
detsember
neljapäev
2018
Kell 18:00

Multifilmi „Maša ja Karu“ kangelased tulevad taas Eestisse suurele tuurile.

Eestit ootab uus värviküllane etendus „MAŠA ja KARU jõuluseiklused: detektiivlugu“, milles saavad osaleda ka teie lapsed.

Eelolev show on tõeliselt muinasjutuline uusaastakingitus nii lastele kui nende vanematele. Lugupeetud vanemad, te ju teate, kuidas lapsed Mašat ja Karu jumaldavad. Oleme arvestanud sellega, et lastega on vahel keeruline kaugele sõita, kuid uue aasta eel juhtub palju head, seetõttu toimuvad kõige populaarsema show´ „Maša ja Karu“ etendused erinevates Eesti linnades.

Armastatud multifilmiseriaali „Maša ja Karu“ motiividel on valminud särav ja köitev kogupereetendus. See on uskumatult originaalsete dekoratsioonidega show. Teid ootavad mustkunstitrikid, üllatused, laulud ja muusika, rõõm ja lust!

Lapsed saavad näidendi kangelastega suhelda, kuna näitlejad  lähevad publiku sekka ja viskavad lavalt saali õhupalle. Te ei ole seal lihtsalt pealtvaatajad, vaid osalete aktiivselt teatraliseeritud tegevustes – olete ühtäkki ise selle muinasjutu tegelane ning teised armastatud tegelased on teie kõrval! Ja uskuge: põnev pole ainult lastel, vaid ka täiskasvanutel. Vaimustus on garanteeritud! Veendute, et imesid juhtub, tuleb vaid neisse uskuda!

Muinasjutukangelased teevad selle päeva tõeliseks perepeoks, mida jäävad veel kaua meenutama eredad emotsioonid, fotod ja muidugi üllatused, mille valmistasid teile projektis osalejad.  

Lastele vanuses kuni 3 eluaastat (k.a) on sissepääs tasuta, kui istuvad saatja süles

Uksed avatakse 1h enne algust
Kestus 1 tund
Soovitatav vanus al. 3 eluaastast  

Piletiinfo:
Pilet 8.90 - 21.50€
Osta pilet: