Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Jõekääru kontsert

10.
august
reede
2018
Valga linn, Pedeli jõe poolsaarel

Jõekääru kontsert toimub Valga linnas seitsmendat aastat ning 2018.aastal toimuv kontsert on pühendatud Eesti Vabariigi ja Läti Vabariigi 100. sünnipäevale, eriline rõhuasetus on piirilinnade Valga-Valka eripäral. Jõekääru kontsertide traditsiooniline toimumisaeg on augustis, enne Eesti Vabariigi taasiseseisvumise aastapäeva (10.08.2017.a.).
Kontsertidel astuvad üles tuntud muusikud Eestist, kolmel varasemal korral ka muusikud Lätist. Kontsertkava lõpeb ismaaliste laulude ploki ja rahva ühislaulmisega, eriti populaarsed on Alo Mattiiseni viie isamaalise laulu interpretatsioonid.
Käesoleval aastal toimuvaks kontserdiks on esinejatega kokkulepped Eesti Kaitseväe Orkestriga, dirigent Peeter Saani juhatamisel, „kolme tenori“ German Gholami Torres-Pardo, Jaan-Willem Sibula ja Urmas Põldmaga, lisaks on oma osalemist kontserdil kinnitanud Liis Lemsalu, ansambel Smilers ja eestlaste suur lemmik Lätist , Lauris Reiniks. Taditsiooniliselt on kontserdil üles astunud ka Valgast pärit noor laulja, sel korral Karmen Rõivassepp.
Kontsert toimub Valga kesklinnas asuval Pedeli jõe poolsaarel, mis loob vee, valguse ja muusika ühtse, fantastilise harmoonia. Erilise visuaali loovad 100 põlevat küünalt jõevoogudel ja 100 rahvusvärvides taevalaternat motoga - Elagu Eesti!