Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

MTÜ kungla muusikal HERAKLES

14.
aprill
laupäev
2018
Kell 18:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Koguperemuusikal Herakles on lustakas lugu õpetliku sisuga. Tuleb välja, et kangelane ei tähenda suuri muskleid ja võimsaid vallutusi, vaid hoopis tegu, mille peale isegi jumalad taevas ütlevad "vau!".

Kungla muusikalitrupil on valminud koguperemuusikal Herakles. See on lustakas lugu kangelaseks sündinud, aga siis saatuse soovil uuesti kangelaseks pürgima pidava peajumala Zeusi pojast Heraklesest. Selgub, et kangelane ei tähenda suuri muskleid ja võimsaid vallutusi, vaid hoopis tegu, mille peale isegi jumalad taevas ütlevad "vau!". Kuigi lugu viib Antiik-Kreeka mütoloogiasse, on tantsud ja laulud hoogsad ja kaasaegsed ning etendust mängivad vägagi nooruslikud Valga ja Tõrva valla noored.

Osades: Timmu Viilup, Margo Metsoja, Andre Pundonen, Mariis Fuchs, Mihkel Ott, Teivi Kängsepp, Carol Põldsaar, Kristina Korobova, Siiri Põldsaar, Kristo Põldsaar, Anna-Kaisa Nõmme, Karl Kirt, Steven Elvet, Karin Kosemets, Michell Luik, Greete Riik, Mirjam Mõistus ja Reelika Savi

Lavastajad Siiri Põldsaar ja Margo Metsoja.
Etendus on kahes vaatuses, kumbki vaatus 45 minutit. Pileti hind 5 eurot.

Pääse 5 eurot.

Piletiinfo:
Pilet 5€