Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Kontsert TAEVATREPP - Tsellokvartett C-JAM ja Tartu laulpoiss Mikk Kaasik

23.
detsember
laupäev
2017
Kell 19:00
Valga Jaani Kirikus

Taas on kätte jõudnud jõulukuu ning C-Jam läheb koos noore talendi Mikk Kaasikuga kõiki eestimaalasi hea muusikaga kostitama.
C - JAM ei ole lihtsalt edev ja magus nimi vaid seda nime esindavad ning koos mängivad neli andekat tsellisti: Tõnu Jõesaar, Margus Uus, Levi-Danel Mägila ja  Pärt Tarvas.
Need on mehed, kes ei karda avardada piire ja püstitada endale enneolematuid väljakutseid. Et nautida fantastilist muusikat, mille iga sõõm on ülimalt väärtuslik, peab seda oma kõrvaga kuulma ja oma silmaga nägema.
Tšellokvartetis on ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline big-band, metalne ja kaasakiskuv rock-muusika, tundlik ning emotsionaalne tšello kõla. Eelnevad kontserdid on näidanud, et selline muusika ei jäta külmaks ühtegi kuulajat.

Mikk Kaasik on 14-aastane poiss Tartust, kes laulmisega alustas 6-aastaselt. Võite on Mikk koju toonud paljudelt üleriigilistelt ja rahvusvahelistelt lauluvõistlustelt. Andekas noormees on kaasa löönud ka mitmetes muusikalavastustes nagu  „Helisev muusika“ ja “Nukitsamees“  Vanemuises  ning „Üle linna Vinski“ Emajõe suveteatris. 

Kavas on igihaljaid jõuluviise ning ka pikemaid instrumentaalseid vorme nii tsellistide kui Miku esituses.

.

Info 505 9625.

www.kontsertkorraldus.ee

Piletiinfo:
Piletid eelmüügist Piletilevis ja Piletimaailmas 15 €, alates 01.11.17 pilet kõigile 18 €. Pilet kontserdipäeval 20 €/erivajadusega 15 €, kuni 10 a. tasuta
Osta pilet: