Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Stand-up kontsert OMA JÕUL

28.
november
teisipäev
2017
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Hea muusika ja hea nali on kaks kõige toredamat asja, mida üks õhtu pakkuda saab. Nüüd on need mõlemad koos stand-up kontserdis OMA JÕUL ja pealegi veel suurepärase muusikalise trio esituses, mille solistina särab Eesi monoteatri grand old man Jan Uuspõld.

Trio koosseisus Jan Uuspõld, Mairo Marjamaa ja Rene Puura ei ole tavapärane ansambel lauljast, saksofonistist ja klahvpillimängijast, vaid  fantastiline kolmik, kes päästab teid talvepimedusest parima muusikalise huumoriga. Täiesti uutmoodi Stand-up kontsert pakub üllatavaid ja vaimukaid eksperimente pillide ja teada-tuntud lugudega, muidugi Jani nalju oma tuntud headuses ja lisaks esitab trio igal stand-up kontserdil ühe publiku sooviloo.

Mairo Marjamaa on tunnustatud multiinstrumentalist, kes jazzi- ja popmuusikamaailmas tutvustamist ei vaja ja kelle autoriloomingut saab kuulda Mairo Marjamaa Kvarteti esituses. Rene Puura nobedad näpud ja lavaline sarm on kaunistanud Karl-Erik Taukari, Liis Lemsalu ja paljude teiste tippartistide esitusi.

Loomulikult ei vaja tutvustamist ka Jan Uuspõld. Lõbus ja hoogne stand-up kontsert OMA JÕUL ongi sündinud ennekõike põhjusel, et Eesti armastatuim monokoomik seab üha enam oma mõtteid lavale ise. Muusika on Jani elus olulisel kohal olnud juba kooliajast peale ja tänaseks on ta olnud osaline kümnetes muusikaprojektides. Kuigi Jan ise ennast lauljaks ei pea leiab ta, et igaühel on võimalus enda hääl üles leida. Tema on selle kindlasti leidnud, tulge ja veenduge ise!

Kontsert kestab ca 1 h ja 30 min. Ilma vaheajata.

Kuula oma soovilugu stand-up kontserdil OMA JÕUL!
Soovilood koos kontserdi kuupäevaga palume saata eelnevalt e-mailile: info@prempro.ee
Trio teeb valiku saabunud lugude vahel ja esitab igal stand-up kontserdil ühe pühendusega loo ühele kontserdikülalisele. Nii võid just Sina kuulda oma lemmiklugu otse laval!

Piletiinfo:
Pilet 13-15
Osta pilet: