Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Sander Õigus 'Hoopis teine tera!'

18.
mai
neljapäev
2017
Kell 20:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Comedy Estonia esitleb: Sander Õigus "Hoopis teine tera"

Kui Sander Õiguse esimene tund oli justkui sissejuhatus stand-up’i, siis nüüd läheb tõsisemaks andmiseks. “Hoopis teine tera” on Sander Õiguse teine täispikk soolosõu ning nagu nimigi viitab, on teine tund esimesest üsna erinev – teise tunni tempo on hoogsam, materjal tihedam ja hingamisruumi vähem.

“Hoopis teine tera” koosneb suurel määral uuest materjalist, kuid ei puudu ka möödunud aasta lemmiknaljad väiksematelt lavadelt. Samuti on tolmust puhtaks pühitud ja läikima löödud paar lugu, mis said kirjutatud juba Sandri koomikukarjääri alguses ning on nüüd valmis ilmavalgust nägema.

Enda sõnul katsub Sander seekord moraalilugemisega kokku hoida ja rohkem keskenduda naljakale meie ümber. Publiku ülesandeks jääb aga lugude sügavam tagamõte alltekstist leida.

Sander Õigus on loomuliku jutuvestja andega koomik, kelle esituses tuleb üheaegselt esile nii eesti keele voolavus kui teravus. Sealjuures peegeldub tema lugudes elu just sellisena nagu see on ja eks seepärast nendega nii lihtne suhestuda ongi.

Sander Õiguse juhatavad sisse teised Comedy Estonia koomikud.


Etendus on eesti keeles.

Etendus kestab 2 tundi koos vaheajaga
Sobib vanusele 16+

Piletiinfo:
Pilet 6-8 €
Hinnale lisandub internetipoe teenustasu 0.50 € iga pileti kohta
Täispilet 8 €
Tudeng 6 €
Osta pilet: