Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri etendus "Ausammas" on asendatud etendusega KÜLLUS

03.
mai
kolmapäev
2017
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Näitleja haigestusmise tõttu on "Ausammas" asendatud etendusega "Küllus". Etendusele kehtivad "Ausamba" piletid. Soovi korral ostetakse piletid tagasi. Teater vabandab!

Beth Henley    KÜLLUS

Osades Ülle Lichtfeldt, Anneli Rahkema, Margus Grosnõi, Tarvo Sõmer, Eduard Salmistu, Elmar Sats

Kaks noort naist, Bess ja Macon, kohtuvad juhuslikult postimaja ees. Mõlemal on reisikotid kaasas ja plaan ühine: ajalehekuulutuse kaudu leitud peigmeestega abielluda. Esmapilgul teineteisele kõiges sarnanevatest neidudest saavad abielunaised, naabrid, saatusekaaslased. Nad unistavad ideaalsest paigast, kus saada õnnelikuks, kuid kumbki teeb seda omal moel.

Me liigume kaasa nelja inimese eludega 25 aasta jooksul piiritu taevakaare all, kus tähed ripuvad nii madalal, et võiks neid sõrmega puudutada. Kuid mis siis, kui nooruseunistused ei olegi määratud teoks saama? Saatus pakub nii rõõme kui pettumusi. Ent kõige kiuste jääb alles lootus püüda kinni säravad õnnehetked.

„Ma olen alati arvanud, et ma jõuan palju kaugemale kui see siin.”

Esietendus 20. jaanuaril 2017 suures saalis. 

Etenduses kasutatakse valjusid heliefekte.

Piletiinfo:
Pilet 12/14€
Osta pilet: