Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Raivo E. Tamm & Super Hot Cosmos Blues Band kontsertetenduses 'Ma olen Ivo Linna'

28.
märts
teisipäev
2017
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Raivo E. Tamm & Super Hot Cosmos Blues Band kontsertetenduses “Ma olen Ivo Linna”
Autor ja lavastaja Urmas Vadi, kunstnik Liisi Eelmaa

Raivo E. Tamme juubel, mille jaoks see lavastus tehti, oli juba aasta tagasi. Aga! Publiku soovil ja tegijate endi rõõmuks mängitakse seda lavastust ka sel aastal. Sest inimese elus võiks olla rohkem rõõme ja armastust ja ilu ja muusikat ja Raivo E. Tamme! Ja ka juubel võiks olla igal aastal ja iga päev võiks olla sünnipäev!

Aastal kuuskümmend viis, kui Ivo Linna saagis just parajasti oma kuuri all välja vineerist kitarri, sündis Raivo E. Tamm. Nüüd on möödunud 50 aastat ja Raivo E. Tamm on jõudnud arusaamisele, et ta on ei rohkem ega vähem kui Ivo Linna! Tamm otsustab võtta ette teekonna Ivo Linnana ja läbi elada uuesti nii Ivo Linna ja Raivo E. Tamme elud, mis kulgevad parelleelselt nagu raudteerööpad. Aga on laule ja sündmusi, kus nende kahe mehe elud kohtuvad nagu vanas vaksalis. Ja need Ivo Linna laulud kõlavad lavalt Super Hot Cosmos Blues Band'i esituses ja täiesti uues kuues. Paljud asjad tänu sellele avastusele, et Raivo E. Tamm on Ivo Linna, asetuvad nüüd oma õigetele kohtadele nii Tamme kui Linna elus.

Leelo Tungal:
See peaks  olema üks väga tuim inimeseloom, kellele see lugu ei meeldi.

Ivo Linna:
Ma pole tükil ajal nii südamest naernud kui "Ma olen Ivo Linna" esietendusel! See oli nii naljakas! Läksin etendust vaatama täiesti puhta lehena ning seda rõõmu oli väga-väga palju. Raivo on lihtsalt suurepärane näitleja ja nii soe, et see kandus kõik lavalt saali üle.

Marika Vaarik:
Raivo teadis, miks ta seda teeb ja mul oli seda imeline vaadata!
 
Pille-Riin Purje:
«Ma olen Ivo Linna» näib esmapilgul tüüpiline stand-up komöödia, aga on komponeeritud Urmas Vadi moodi. Raivo E. Tamme monoloogis põimuvad näitleja enda kirevad elujuhtumused ja tema kui minategelase iidoli Ivo Linna värvikad pajatused. Ent nagu Vadi dramaturgiale tunnuslik, hakkab reaalsus oma raamidest välja murdma – jäägu iga vaataja enda otsustada, kus ja millal lõpeb tõelus ja algab luul või vastupidi.
 

Piletiinfo:
Pilet 13-17€
Osta pilet: