Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Kaunimate Aastate Vennaskonna kontsert

26.
märts
pühapäev
2017
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Legendaarse Kaunimate Aastate Vennaskonna esituses kõlavad kaunimad laulud ja vaimukad lood noor olemisest ja vanaks saamisest. Rõõmsad kevadised kontserdid toimuvad juba 10. korda üle Eesti ning sel korral saame tsiteerida K. Süvaleppa: “Kaunimad aastad on siis, kui tunned ennast noorena!”

Igaühe elus jõuab varem või hiljem kätte see hetk, kui ilmub esimene hall juuksekarv. See võib tunduda tragöödiana või siis hoopis inimliku komöödiana, kui hoolimata alatasa kadunud prillidest õnnestub mitte kaotada huumorimeelt.

Teravmeelseid tähelepanekuid tänapäeva noortest ja vananemisest tänapäeval jagavad Andres Dvinjaninov, Hannes Kaljujärv, Toomas Lunge, Indrek Kalda ja Jüri Lumiste. Kõlavad armastatud laulud nüüdseks “tuntud headusesse” jõudnud autoritelt, aga ka moodsa aja hitid Kaunimate Aastate Vennaskonna võtmes.

Noorus on alati olnud üks lõputu kevad, kuid seda võib olla kogu elu, kui noorus on südames! Aeg kaob, rõõmud jäävad – koos Kaunimate Aastate Vennaskonnaga.

 

PS. Naer on terviseks ja seetõttu eriti kõrgemas eas rangelt soovitatav.

Piletiinfo:
Pilet 13/16€
Osta pilet: