Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Viljandi Laste- ja Noorteteater Reky "Saabastega kass"

21.
veebruar
teisipäev
2017
Kell 11:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Etenduse pikkus 1 tund
Soovituslik alates 3.eluaastast

„Saabastega kass“ Tule ja saa osa põnevast lavastusest, milles pajatame sulle loo ajast, mil maad valitses suursugune kuningas oma kauni kuninganna ja kahe printsessiga. Elatakse nii maal kui kuningalossis. Eaka veskimehe juures elas koos tema kolme poja ja eesliga ka kass, kes oli pealtnäha väga laisk ja rahulolev, kuid unistas saabastest. Ühel päeval tööka möldri noorima poja elutee pöördus nii, et temast sai õnnelik ja rikas kuningas. Kõik see sai juhtuda tänu kasutuks peetud kassi tänutundele. Aga kuidas see kõik aset leidis, selgub teatris.   Muinasjutu autor: Charles Perrault Etenduse lavastaja: Kadri Paldra Etenduse liikumine: Ulrika Tolberg Nimiosas: Triinu Paabut Osades: Margus Cristopher Kalda, Ulrika Tolberg, Tauno Paulus, Kadri Paldra, Krete Paldra, Loreta Soosaar/ Kätlin Karpovski/ Marta Põldur, Mairo Seire/Oliver Kuiv/Meret Rõõm.   Etenduse pikkus 1 tund   Soovituslik alates 3-dast eluaastast

Piletiinfo:
Pilet 5-7€
Osta pilet: