Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Valga-Valka 432. sünnipäeva kontsert

11.
juuni
laupäev
2016
Kell 20:00
Valka laulualava

Valga-Valka 432. sünnipäeva kontsert

Kell 20 – 02 Valka laululaval (Rujienas iela 1)  
VALGA LINNA 432. SÜNNIPÄEVAKONTSERT 
TANEL PADAR&THE SUN, LAURA, MARIJA NAUMOVA, JAY STEVER.
DJ Artis Volfs.
Tanel Padar koos Dave Bentoniga esindas Eurovisioonil Eestit 2001 aastal, kus lauluga „Everybody” toodi koju esikoht.
Laura käis 2005. aastal ansambli Suntribe koosseisus Eestit esindamas Kiievis. Samuti on ta Eesti laulul juba mitmeid kordi edukalt võistelnud sooloartistina ja olnud alati esimeste hulgas. 
Marija Naumova (lavanimega Marie N) võitis Eurovisooni 2002.aastal kui lauluvõistlus toimus Eestis. Ta oli Eurovisiooni üks saatejuhtidest aastal 2003, kui lauluvõistlus toimus Riias. On lindis-tanud plaate läti, inglise, prantsuse, vene ja portugali keeles.
Janis Stibelis (lavanimega Jay Stever) võttis Eurovisioonist osa 2010.aastal Venemaal. Ta on välja andnud 4 albumit inglise, läti ja vene keeles. Viib kontserte läbi aktiivselt Balti riikides ja Venemaal. 
Piletiinfo:
Piletid müügil Piletilevis aadressil www.bilesuserviss.lv, Valka linna kultuurimajas ja Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.
Pileti hind 8€, õpilastele ja pensionäridele 6€. Kontserdipäeval 10€, õpilastele ja pensionäridele 8€.
Osta pilet: