Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Ansambel "Mothman"

09.
mai
esmaspäev
2016
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Mothman nägi ilmavalgust 2009. aastal, mil bändiliikmed kohtusid jazz-muusika õpingute käigus Sund Folk College´is ja kollektiivi trummar Martin Ulvin otsis sobivaid kaasteelisi oma lugude esitamiseks. Paljud rühmituse liikmeist jätkasid õpinguid aasta hiljem Stavangeri ülikoolis, mille vaimne ruum toetas Mothmani arengut bändina ja aitas lihvida eraldi iga üksiku interpreedi tehnilisi oskusi.

Mothmani ei saa kindlasti pidada standardiseeritud jazz´i esindajaiks. Mothmani muusikast õhkub Skandinaavia akadeemilist vabadust: neil on kõrged tehnilised oskused ja lai teoreetiliste teadmiste pagas, kuid Mothmani ei piira mingi kindla koolkonna kammitsad. Pigem otsib kollektiiv juppe endale meelepärastest stiilidest (progressiivne rokk, jazz, nüüdisaegne muusika), millest luua tugev tervik. See on elujõuline organism, mille sisemaailm on üles ehitatud keerulistele võtetele ja liikumistele, kuid mille olek on sundimatu ja kerge ning millega suhestumiseks ei ole vaja entsüklopeedilisi teadmisi jazz-muusikaajaloole osutavate tsitaatide kohta.

Maikuu tuuril esitlevad nad oma esikalbumit „Mothman“.

Souncloud: https://soundcloud.com/mothmanorchestra

Facebook: https://www.facebook.com/mothmanorchestra/?fref=ts

Spotify: https://play.spotify.com/album/68I2ZqGnQ8OfRspWSOoxaw

Piletiinfo:
Pilet 3€
Sooduspilet 2€