Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Vene Teater esitleb "Üks suveöö Rootsis"

25.
veebruar
neljapäev
2016
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Erland Josephson'i Draama
Etendustel on sünkroontõlge eesti keelde.
Etenduse kestus: 1 h 20 min
Alla 14-a. mittesoovitatav.
Kuuldemängu instseneering: Ella Agranovskaja
Lavastaja: Ilmar Taska

Kunstnikud: Ilmar Taska, Ellen-Alice Hasselbach
Osades: Larissa Savankova - Lotti, Aleksandr Ivaškevitš - Venelane, Leonid Ševtsov - Erland,
Tatjana Jegoruškina - Sonja, Ksenija Agarkova - Kristina, Sergei Tšerkassov - Viktor

Erland Josephson mängis Andrei Tarkovski filmides „Nostalgia“ ja „Ohverdus“. Tema kirjutatud on näidend ühest võttepäevast, õigemini võtteööst, milles ta ka ise osales.

Näidend valmis Andrei Tarkovski juubeliks. Lavastajat Ilmar Taskat võlus kahe maailma – Rootsi ja Venemaa põrkumine ja süntees. Publiku jaoks alati köitev filmivõtete kaadritagune maailm, kahe kultuuri kohtumine, mis ei lähe alati just kõige libedamalt, geniaalse Vene filmirežissööri kui isiksuse mõistatused, filmi sünnimüsteerium – selline on lavastuse „Üks suveöö Rootsis“ sisu ja mõte.

Lavastus on pühendatud 20. sajandi suure režissööri Andrei Tarkovski juubelile ja väljapaistvale Rootsi näitlejale Erland Josephsonile, nende kahe mehe anne ja looming rikastasid maailmakultuuri

Piletiinfo:
Pilet 9€ /11€
Osta pilet: