Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri etendus "Must Prints"

07.
detsember
esmaspäev
2015
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Lavastaja ja tõlkija Gerda Kordemets
Kunstnik Eugen Tamberg
Helilooja Markus Robam
Osades Liisa Aibel, Saara Kadak, Ülle Lichtfeldt, Tiina Mälberg, Hannes Kaljujärv (külalisena), Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer

Ma ei tea ega taha teada midagi sinu praegusest elust. Ma annan endale aru, et sa oled, sa naerad, sa nutad, kõnnid päikesepaistes, loed raamatuid, võib-olla koguni kirjutad raamatuid, heidad pikali kellegi käte vahel. Ainult vahetevahel öösiti, kui ma mõtlen, et sa elad praegu ja oled kusagil, poetan ma pisara.

Kaks sõpra ja konkurenti erinevad teineteisest nagu öö ja päev. Üks on edukas ja muretu, teine teel täiuslikkuse poole ja elus pettunud. Mitmete endiste ja praeguste naiste kaasabil vallandub kohati seebiooperlik ja hetketi isegi kriminaalse ülesehitusega pinev draama. Ja siis armub üks sõpradest teise tütresse.

On öeldud, et erootiline armastus valgustab ja pimestab; ta annab loomisvõime, kuid röövib selge pilgu. Iris Murdoch on laenanud Shakespeare'i suurtelt tragöödiatelt "keelatud armastuse" ning lisanud hulganisti Erose (erootiline armastus) ja Thanatose (kehastunud surm) väge. "Must prints" pühitseb eelkõige suurt armastust.

Iris Murdochi “Must prints” on mitme põlvkonna jaoks kultusromaan. Pealkiri viitab otseselt Hamletile, Shakespeare'i loodud musta rüütatud printsile. Rakvere Teatri lavale jõuab üldse esimene Murdochi lavaversioon Eestis.

Piletiinfo:
Pilet 13€
Soodushinnad 11€
Osta pilet: