Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri lasteetendus "Buratino"

14.
oktoober
kolmapäev
2015
Kell 13:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

(VÄLJA MÜÜDUD)

Lavastaja Üllar Saaremäe
Kunstnik Kristi Leppik
Lauluõpetaja Kadri Kask
Liikumisjuht Liis-Katrin Avandi
Tõlkija Eero Spriit
Muusika autor Olav Ehala
Laulusõnade autor Juhan Viiding

Mängivad Imre Õunapuu, Saara Kadak, Margus Grosnõi, Tarvo Sõmer, Helgi Annast, Liisa Aibel, Marin Mägi-Efert, Maarika Mesipuu-Veebel, Indrek Apinis ja Lauri Nebel (külalisena)

Buratino on tavalisest puuhalust voolitud eriline laps, kelle isaks on vana leierkastimees ja rändnäitleja papa Carlo. Buratino on koerusi täis ja talle meeldib oma pikka nina igale poole toppida. Samas on ta heasüdamlik, talle meeldib laulda ja ta tahab saada näitlejaks, sest näitleja toob inimestele rõõmu. Aga enne tuleb koolis käia ja just kooliminekust algavad Buratino seiklused. Selgub, et tee teatrisse võib teinekord käänuline olla ja kulgeda läbi Lollidemaa, Imede põllu, Konnatiigi ja isegi kõrtsi. Kui abiks on ootamatult leitud sõbrad ning lõbusad laulud, siis tasub see teekond ette võtta.

Esietendus 6. märtsil 2015.
Etendus on kahes vaatuses.

Osta pilet: