Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Ugala esitleb "Eesriie avaneb"

12.
mai
teisipäev
2015
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Lavastaja Madis Kalmet (külalisena), Kunstnik Jaanus Laagriküll (külalisena), Muusikaline kujundaja Peeter Konovalov
Liikumisjuht Oleg Titov, Tõlkija Triin Sinissaar  

Osades: Kadri Lepp, Marika Palm, Terje Pennie(külalisena), Luule Komissarov ja Vilma Luik  

Viiele naisele sajab ühel päeval nagu selgest taevast kaela pärandus, aga mitte mingi tavaline pärandus vaid - TEATER! Tõsi, teater on vana, lagunev ja mahajäetud ... Mis sellega teha, mida peale hakata?
Vastuoludest ja ja erimeelsustest hoolimata otsustavad naised teatri päästa, selle üles ehitada ja tööle panna. Pöörase eneseohverduse ja kuni jaburuseni ulatuva fanatismiga hakkavad nad selle nimel rabama.  

Peter Quilteri komöödia “Eesriie avaneb!” on hullult naljakas ja samas pisarateni liigutav lugu naiste pühendunud võitlusest ühe teatri säilitamise ja ellujäämise nimel.  

"Mind puudutas selle näitemängu inimlikkus. Inimeste võime end ühise eesmärgi nimel kokku võtta, võita raskused ning teha oma unistus teoks. See näidend räägib ennekõike leppimisest. Leppimisest igas tähenduses - inimestega, oludega, minevikuga, iseendaga." Madis Kalmet 

“Hullumeelne näidend, milles on dünaamikat, eredaid hetki, naljakat dialoogi ja suurepäraseid ootamatusi ... Tõestus sellest, et ainult naistegelastega näitemängud võivad olla edukad ja äärmiselt naljakad. Hea ajaviide peaks olema kindlustatud!” Topzine magazine 

Piletiinfo:
Pilet 10€ ja 13€
Osta pilet: