Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Arsise kellade ansambli jõulu kontsert

26.
detsember
reede
2014
Kell 14:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Kellamuusikat meilt ja mujalt

Kellamuusikat meilt ja mujalt

 

Arsis on olnud kellamuusika lipulaeva rollis alates 1993.aastast, mil loodi Eestis esimene kellade ansambel. Tänaseks tegutsevad lisaks põhikoosseisule kellade koolid Tallinnas ja Tartus ning mitmed noorte kontsertansamblid. Arsis saab uhkeldada muljetavaldava nimekirjaga kontsertreisidest, mis 21 tegevusaasta jooksul aset leidnud. Käesoleval hooajal lisandus nimekirja Hiina Rahvavabariik.

 

„Inspireerituna tänavustest kontserditurneedest viime oma publiku maailmamuusika radadele“ sõnab Arsise kellade ansamblite dirigent ja kunstiline juht Aivar Mäe.

 

Nii kuulebki kontsertidel muusikat erinevatest maadest ja kultuuridest. Kõlavad meloodiad Hiina rahvamuusikast, särtsakad lood Ameerika tuurilt ning südamlikud jõululaulud meilt ja mujalt. Viljandis toimuv kontsert on aga märgilise tähendusega, sest Arsise kellamuusikaga avatakse  projektiaasta „Kirikukellad kõlama“, toetamaks uute kirikukellade ja kellamängu soetamist Jaani kirikule (toetuspiletid saadaval Viljandi Jaani kirikus).  
Arsise jõulukontserdid toimuvad 20.-26.detsembril Võrus, Viljandis, Haapsalus, Türil, Tallinnas, Pärnus, Valgas ja Tartus

 

Piletihinnad Valgas: 10 eur täispilet / 8 eur sooduspilet (õpilane, pensionär)

Piletid kättesaadaval Valga kultuurikeskuses ja Piletilevis.

Piletiinfo:
Pilet 8 - 10€
Osta pilet: