Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Jõekääru kontsert

15.
august
reede
2014
Kell 20:00
Pedeli jõekäärus

Augustikuu toob teieni suurepärase võimaluse nautida võrratut muusikat voolava vee ja maagilise valguse taustal vabaõhukontserdil Pedeli jõe poolsaarel. Antud kontsert ilmestab Valga Rahvusvahelise Militaarfestivali kultuuriprogrammi. 
www.valga.ee

Kontserdil astuvad üles Eesti Kaitseväe orkester Peeter Saani juhatamisel, ansambel Terminaator, Renate, Ott Lepland, Dave Benton, Lauris Reiniks, Jaan Willem Sibul, Karmen Rõivassepp, Elise Leht ning õhtujuhi rollis on Madis Milling.

Juba kolmandat aastat toimuv kontsert on pälvinud linlaste ja piirkonna inimeste heakskiidu ning  kujunenud suvelõpu sündmuste hulgas kauniks traditsiooniks.

Kontserdi repertuaari valikul ja kava koostamisel on lähtutud Valga-Valka kaksiklinnade staatusest ning seega on kuulajatel võimalik nautida esitatavat eesti, läti ja inglise keeles.

 

  

Linna kauneim piirkond, Pedeli jõgi sillerdava vee- ja romantilise laternavalgusega annab kaunile muusikale erilise kõla, luues seeläbi unustamatu naudingu.
Kaunis muusika sumedal suveõhtul päikeseloojangust südaööni. 

Lähem info 

Ülle Juht

+372 513 7185

Piletiinfo:
Piletid müügil Piletilevi müügipunktides
juuni-juuli 10€, 1-14. august 12€
hind kontserdipäeval kohapeal 14€
Osta pilet: