Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

PEETER OJA STAND-UP ETENDUS ''KUI LOLL VÕIB INIMENE OLLA''

07.
august
neljapäev
2014
Kell 19:00
Valga Kultuuri- ja Huvialakeskus

Autorid: Peeter Oja, Mart Normet, Erik Moora
Muusika: Sten Sheripov
Kunstnik: Mihkel Uba / Ghostwalker
Produktsioon: Karl Kermes / POINT

POINT Esitleb: 

2014. aasta kevadel läks Peeter Oja 40. päevaks kõrbesse paastuma ja Ülimat Tõde otsima. See oli ränk teekond…

Kuid, kui ta valgustatuna meie maailma tagasi jõudis, olid tema esimesed sõnad jalustrabavalt sügavad: „Mida aeg edasi, seda rohkem ma imestan, kui loll võib inimene olla.“

Stand-up etendus „Kui loll võib inimene olla!“ on elu parimas vormis Peeter Oja särav ja teravmeelne tõekuulutus elust Eestis, Eesti inimestest ja elust Peeter Ojana.

Peeter Oja on tuntud, armastatud ja vihatud, vilunud ühiskonnavaatleja, kelle kõrval kahvatub iga meie teadlane, ja kes teab, mis on Eestis mäda ammu enne seda, kui Marju Lauristin selle välja uurib.

Seekord ei räägi Peeter poliitikutest, vaid iseendast ja meist kõigist. Ta räägib minust ja Sinust. Aitab eneseabiõpikutest, sõbrannade ja naabrimeeste nõuannetest! Tule ja kuula, mida on meie kohta öelda tõelisel professionaalil. 

„Kui loll võib inimene olla!“ on 5.augustist 27. augustini Eesti parimates saalides etenduv Peeter Oja värske, teravmeelne, täpne ja enneolematult avameelne Stand-Up Etendus.

Piletiinfo:
Täispilet 15 €
Õpilane/ Tudeng/ Pensionär 13 €
Soodustuse saajal palume kaasa võtta soodustust tõendava dokumendi!
Piletid müügil ka kohapeal.

Lisainfo:
Kestus 1 h 15 min.
Sissepääs tund enne algust
Tegemist on siseruumides toimuva üritusega.
Pildistamine/ filmimine ei ole lubatud!
Osta pilet: