Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

JAZZKAAR 25! Ansambel Abraham´s Café.

25.
aprill
reede
2014
Kell 18:00
Valga muusikakool

Baltikumi suurim jazzifestival Jazzkaar kutsub aprillis oma 25. sünnipäevale, juubelifestival jõuab taas ka Valka 

Valgamaa jazzihuvilistel võimalik kuulata ansamblit Abraham´s Café. Noored ja ambitsioonikad muusikud on osavalt kokku seganud maailmamuusika ja jazzi. Alustanud küll maailmamuusika teemadest, on ansambli praeguses kavas suurem osakaal omaloomingul. 

Senise tegutsemisaja jooksul on ansambel kontserte antud nii Eestis kui ka välismaal – festivalidel Jazzkaar, Tallinn Music Week, Viljandi Pärimusmuusika festival, Võru ja Tartu akordionimuusika päevad, jazzimprovisatsiooni festival Visioon, Tartu Muusikanädal, Soomes Joensuu festivalil Popkatu, festivalil Positivus 2012 Lätis ja Euro-Arab Youth Music Expo Küprosel. Ansambli akordionisti Kaspar Uljase paladega „Los Pescadores“ ja „Dim Dim“ saavutati esimene ja kolmas preemia vastavalt 28. ja 27. Uno Naissoo nimelisel heliloomingukonkursil. Klarnetist Marten Altrov pälvis Klassikaraadio, ETV ja Eesti Kontserti põneval ja konkurentsitihedal konkursil “Klassikatähed” kolmanda preemia. 

Vaata ka www.jazzkaar.ee