Kutuurikeskuse erinevatel sündmustel võidakse pildistada ja filmida.

Fotosid ja videosid võidakse salvestada ning avalikustada kultuurikeskuse kalendris eesmärgiga jagada teavet Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses toimuvate sündmuste kohta.

Fotosid ja videosid võidakse kasutada Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuse reklaammaterjalide (plakatite, treilerite jms) koostamisel. 

Rakvere teatri etendus "Onu Vanja"

04.
märts
kolmapäev
2020
Kell 19:00

Stseenid maaelust

Autor Anton Tšehhov “Дядя Ваня”
Lavastaja Eili Neuhaus
Kunstnik Irina Marjapuu
Valgus Arne Maasi
Tõlkija Ernst Raudsepp
Osades Ülle Lichtfeldt, Jaune Kimmel, Helgi Annast, Laura Baumverk (külalisena),   Hannes Kaljujärv (Vanemuine), Velvo Väli, Toomas Suuman, Tarmo Tagamets

Meil kõigil on kuskil oma onu Vanja. Mees, kes elab kellegi teise elu. Mees, kes teeb tööd kuni päevad saavad otsa. Mees, kel pole naist. Mees, kes vaatab, kuidas elu temast mööda triivib. Kuni ükskord saab temagi mõõt täis.
Täitumata unistustest. Mööda- ja minnalaskmistest. Allakäigust. Vihast. Õnnejanust. Keskeakriisist. Sügisest. Vastamata armastusest. Paratamatusest. Lootusest. Sellest, mida keegi õigeks peab.
Elust.
Tegevus toimub metsade keskel maamõisas, mida võtab vaevaks külastada haritud professor oma glamuurse noore naisega. Nende tulek pöörab pea peale mitte ainult mõisaelanike senise elukorralduse, vaid ka nende hinged.

Osta pilet: